Okulumuzdan geçen toplu taşıma araçları;

Kadıköy Pendik minibüsleri
16 Kadıköy Pendik
17 Kadıköy Pendik
17S Uğur Mumcu -Bostancı
252 Şişli Kartal

Okulumuza gelmek için Kaymakamlık Durağı'nda inip, köşesinde Düşeş Emlak'ın olduğu Buğracan Sokak'a girmelisiniz. 50 m. ileride solda Fide Okullarını göreceksiniz.

Özel araçla gelmek için;
Sahilden gelirken; İdealtepe Sapağı'na girin. Köprü bittikten sonra ilk sağa dönün. İkinci sola girdiğinizde köşede okulumuzu göreceksiniz. Minibüs caddesinden gelirken; Adatepe Işıklar'dan, Garanti Bankası'nın sokağına girip, ilk sağa döndüğünüzde, sokağın sonunda solda, okulumuzu göreceksiniz. E-5'ten gelirken; İdealtepe Sapağına girin. Yaklaşık 1 km düz devam ettikten sonra, köprü bitimindeki ilk sağa dönün. O yol sizi minibüs caddesine çıkaracaktır. Adatepe Işıklar'dan Garanti Bankasının sokağına girip, ilk sağa döndüğünüzde, sokağın sonunda solda okulumuzu göreceksiniz.