Fide Süreyyapaşa Anasınıfı ve İlkokulu

Eğitim-öğretim hayatına 2016-2017 eğitim-öğretim yılında merhaba diyen, odağına çocuğu ve öğretmeni alan Fide Okulları, yeni kampüsünü 2018-2019 eğitim-öğretim yılında Süreyyapaşa’da açtı.

Mutlu öğretmen, mutlu öğrenci anlayışı ile yola çıkan Fide Okullarının Süreyyapaşa’daki yeni kampüsünde öğrenciler; tamamı güneş ışığı alan derslikler, atölyeler, spor ve yemek salonu ile keyifli bir öğrenme deneyimi yaşıyor.

Süreyyapaşa’da 7.000 m²’yi aşan alan üzerine kurulan kampüsün, 1.600 m² kapalı, 3.800 m² açık ve 1.900 m² yeşil alanı bulunuyor.

Toplamda 16 derslikten oluşan kampüs, kapalı spor salonu, açık spor sahası, oyun alanları ve atölyelerden oluşuyor.

Anasınıflarının kendine ait açık oyun terası, bahçedeki açık atölye alanları, tüm öğrencilere okulda mutlu bir öğrenme deneyimi yaşatıyor.