Biz Fide'de hep öğreniriz.

Başarı, kazanmak, zafer... Işıltılı kelimeler, her insanın hayali. Peki nasıl zafer elde edilir? Kazanmak ne demek? Nedir başarı? Sonuç mu? Süreç mi? Fide'de kazanmak bizim için bizim için  süreçtir. Biz öğrencilerimize bu bilinci aşılarız. Her çocuğun zafere ihtiyacı vardır biliriz. Ama biz zaferi her şeyin sonundaki bir an ile sınırlamayız. Aksine sürecin tamamını başarıyla taçlandırırız. Yararsız, eksik, yetersiz yoktur bizim için. Süreç ve aşamaları vardır.  Öğrenmek sonu olmayan bir  kavramdır. Her yeni bilgi bir sonraki bilgiyi doğurur ve bu böylece sonsuza kadar gider. Hayat gibi. Biz Fide'de hayatı paylaşır ve çoğaltırız. Fide'de hepimiz farklı tecrübelerde öğrencileriz. Ve biz Fide'de hiç kaybetmeyiz, hep öğreniriz.