Kader Demirok Kader Demirok

Psikolojik Danışman

kdemirok@fideokullari.k12.tr

Kader Demirok

1996 yılında İstanbul'da doğdu. 2019 yılında Marmara Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümünden mezun oldu. Erasmus projesi kapsamında İspanya'da öğrenim ve staj faaliyetlerini gerçekleştirdi. Otistikler Derneği ve İyi Sosyal Kooperatif bünyesinde; farklı gelişenlerin ihtiyaçları, topluluk temelli hizmetler, sanatla terapi konularında deneyim edindi. Oyun terapisti olarak çalışmalarını sürdürüyor.

“Alice Harikalar Diyarında” okuduğu ilk kitap. O günden bu yana okuyor, yazıyor, kelimelerle kurulan dünyayı çok seviyor. Çeşitli edebiyat dergilerinde şiirleri yayımlandı.

Psikoloji bilgisinin herkes için erişilebilir olması amacıyla kurdukları psikogozluk.com'da içerik üretmeye devam ediyor. Sesi duyulmayan çocuklara kulak olma arzusundan güç alarak, bireyin iç dünyasını irdelemeyi ve iyileşme potansiyelini keşfetmeyi her defasında yeniden seviyor.

Fide Okulları Serpil Yazıcı Kampüsünde Psikolojik Danışman olarak görev yapıyor.