FİDE OKULLARI 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ OKUL ÜCRETLERİ

48.905 TL (%1 KDV Dahil)

Ortaokul

48.905 TL (%1 KDV Dahil)

• Yemek ücretlerinde KDV oranı %8'dir.
  • Taksitli ödemeler mart ayında başlar ve kasım ayında tamamlanır.
  • Eğitim ücreti 1 peşin, 8 taksitte ödenir.
  • Erken kayıt döneminde öncelikle dost anaokullarının (Beş Ağaç, Çitlembik, Deha, Küçük Kara Balık, Mavi Tüy, Momo, New School, Nork, Yeni Mevsim) öğrenci tanıma görüşmeleri ve kayıt işlemleri gerçekleştirilir.
  • Peşin ödeme indirimi %7'dir.
  • Velisi öğretmen olan öğrencilerimize %10 indirim uygulanır.
  • Aynı eğitim-öğretim döneminde okuyan kardeşlerin her biri için %10 indirim uygulanır.
  • Birden fazla indirime hak kazanan öğrencilerimiz yalnız hak ettiği en yüksek orandaki indirimden yararlanabilir.
  • Öğrenci kayıt ücreti iadeleri MEB Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği 56. 3-a maddesinde belirtilen iade koşullarına göre yapılır.
  • Kayıt sürelerinin uzatılmaması esastır.

Fide Okulları eğitim sistemi hakkında daha detaylı bilgi almak ve kayıt işlemleri ile ilgili kurum yetkilisi ile görüşmek için bu formu yanıtlayarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. İletişime geçmek için lütfen buraya tıklayın.