FİDE OKULLARI 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ OKUL ÜCRETLERİ

56.652,32 + KDV

Ortaokul

56.652,32 + KDV

• Eğitim ücreti; 1 peşin (kayıt esnasında)+ 8 taksitte ödenir. KDV oranı %8'dir.
  • Taksitli ödemeler öncelikli olarak Garanti Bankası Kredili Mevduat Hesabı (KMH) aracılığıyla yapılandırılır. Ayrıca kredi kartıyla tek seferde taksitli ödeme yapılabilir.
  • Yemek hizmeti tüm seviyelerde isteğe bağlıdır.
  • Yemek ücretleri daha sonra ayrıca paylaşılacaktır. Yemek ücretlerinde KDV oranı %8'dir.
  • Servis ücreti Kanguru Tur tarafından km bazında, lokasyona göre belirlenir.
  • Peşin ödemelerde %5 indirim uygulanır.
  • Yeni kayıtlarda velisi öğretmen olan öğrencilere %10 indirim uygulanır.
  • Yeni kayıtlarda aynı eğitim-öğretim döneminde okuyan kardeşlerin her biri için %10 indirim uygulanır.
  • Birden fazla indirime hak kazanan velilerimiz yalnız hak ettiği en yüksek orandaki indirimden yararlanabilir.
  • Öğrenci kayıt ücreti iadeleri MEB Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliği 56. 3-a maddesinde belirtilen iade koşullarına göre yapılır.
  • Tüm kayıt işlemleri randevu alınarak, hafta içi 09.00-17.00 saatleri arasında, Fide İdealtepe Kampüsündeki Mali İşler Departmanında gerçekleştirilir.
  • Kayıt sürelerinin uzatılmaması esastır.
  • 1 Nisan 2021 tarihinden sonraki kayıt işlemleri kontenjan dahilinde yapılacaktır.

Size Ulaşmamızı İster misiniz?