Müzik Akademisi

Fide Müzik Akademisi

"Ben sıklıkla müzikle düşünürüm, düşlerimi müzikle yaşarım."
Albert Einstein

Fide Müzik Akademisi

Fide Müzik Akademisinde öğrencilerin müzik okuryazarı olmaları, doğru teknikte şarkı söylemeleri, icra ettikleri enstrümanda hâkimiyet sağlamaları ve sahne performansları ile kendilerini ifade etmeleri hedeflenir.

Fide Müzik Akademisinde alanında uzman öğretmenlerle bireysel olarak gerçekleştirilen piyano, keman, çello (viyolonsel), gitar, flüt, klarnet, bateri ve şan eğitimlerinin yanı sıra öğrenciler müzik teorisi alanında da eğitim alırlar.

Öğrenciler, akademide birden fazla branş tercihinde bulunabilirler.

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi Açıklama
12 Şubat 2024 Pazartesi 1 Haziran 2024 Cumartesi *Kayıtlar dönemlik olarak alınacaktır.
Şubat Ayı Mart Ayı Nisan Ayı Mayıs Ayı
Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma-Cumartesi Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma-Cumartesi Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma-Cumartesi Pazartesi-Salı-Çarşamba-Perşembe-Cuma-Cumartesi
Hafta içi Ders Saatleri
1. Grup: 16.30-17.20
2. Grup: 17.30-18.20
Hafta sonu Ders Saatleri
Cumartesi günleri İlk ders sabah saat 09.00'da başlar, son ders saat 17.00'de tamamlanır. Öğrencinin bireysel ders alacağı saat, kayıt sürecindeki görüşmelerde, kişiye özel olarak planlanır.
* İki gruptan biri tercih edilmelidir.

Merak Edilenler

Hafta içi:
Fide Okulları İdealtepe Kampüsü, Fide Okulları Serpil Yazıcı Kampüsü

Hafta sonu:
Fide Okulları Serpil Yazıcı Kampüsü

5 yaş ve üzeri herkes

Detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçin.