Fide Etkinlikleri

• Mevcut
  • Gelecek
Ergenlerde Cinsel Gelişim Sürecinin Desteklenmesi

Fide PDR Veli Seminerleri dizisinin yeni buluşmasında, Cinsellik Eğitmeni ve Danışmanı Efsun Sertoğlu Fide Ortaokulu velileri ile bir araya gelecek.

Dijital Dünyada Sağlıklı Sınırlar

Uzman Klinik Psikolog Güneş Ulus, Fide PDR Veli Seminerleri kapsamında Fide Okullarının okul öncesi ve ilkokul velileri ile bir araya gelecek.

LGS Sürecinde Ebeveyn Desteği

Psikolojik Danışman ve Ergen Terapisti Ayhan İlik, 17 Ekim Salı günü saat 19.00’da çevrim içi gerçekleştireceğimiz Fide PDR Veli Seminerinde 8. sınıf velilerimizle buluşacak.

Öğrenciler İçinÖğrenciler İçin
Öğrencilerimiz Kostüm Günü kıyafetlerini satın almadılar, kendileri tasarladılar.

Okul Sırası Büyük Çocuklarda

Velilerimiz 10 Ekim ve 12 Ekim tarihlerinde iki saatliğine çocuklarının yerini alacaklar, öğrenci deneyimi yaşayacaklar.

Fide Mezunlar Buluşması

Fideli mezunlar bu yıl 3. sü gerçekleştirilecek olan Fide Mezunlar Buluşması'nda bir araya gelecek.

Aile Doğa Kampı

Doğanın hâlâ en değerli öğretmen olduğuna inanan Fideliler olarak hep beraber doğada olmayı önemsiyoruz.

Okula Başlarken

Uzman Klinik Psikolog, Psikanalist Funda Akkapulu, 20 Eylül Çarşamba günü saat 19.00’da çevrim içi gerçekleştireceğimiz Fide PDR Veli Seminerinde Fide’nin 4 yaş, 5 yaş ve 1. sınıf velileri ile buluşacak. Funda Akkapulu, “Okula Başlarken” başlıklı seminerde “Okulun ilk günlerinde ebeveynleri ve çocukları neler bekliyor? Uyum süreci ne kadar sürer? Bu süreçte ebeveyn tutumları nasıl olmalıdır? Hangi durumlarda destek almak gerekir?” sorularının yanıtlarını paylaşacak.

Fide’den İlk Adım

Aramıza bu yıl katılacak okul öncesi Fidelilerini tanımak için büyük bir heyecan içindeyiz.

Fide Yaz Okulu

3 haftalık Fide Yaz Okulu programında çocuklar; arkeolojiden küreğe, okçuluktan tenise renkli ve dopdolu bir içerikle buluştular.

Patlak Parti

Fide velileri, Fide Okul Aile Birliği organizasyonuyla gerçekleştirilen Patlak Parti’de bir araya geldi.

21. Yüzyıl Dünyasında Yapıcı, Yaratıcı, Yenilikçi Eğitim

Üniversiteye gelen öğrencilerimiz çoktan seçmeli test çözme antrenmanıyla geliyorlar. Bu gerçek bir öğretim değil.

Eğitimi Bilimle Dönüştürmek

Cambridge Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mete Atatüre Instagram canlı yayınında konuğumuz oldu.

Siz de Fideli Olun!

Ön kayıt formunuzu iletin, sizi hemen arayalım.