Kampüs Hakkında

Fide Okulları İdealtepe Kampüsü binası önceleri bir tekstil atölyesiydi. Emeğin ve üretimin ortaya çıktığı yerdi. Gerekli inceleme, kontrol ve onayların ardından; tüketimin hızla arttığı şehirde, üretimin ve emeğin yeniden yapılandırıldığı bir okula, Fide'ye dönüştü.

“Mutlu öğretmen, mutlu öğrenci” anlayışı ile 2016-2017 eğitim-öğretim yılında kapılarını açan Fide Okulları İdealtepe Kampüsünde öğrenciler; tamamı güneş ışığı alan derslikler ve eğitim alanlarında keyifli bir öğrenme deneyimi yaşıyor.

Kampüsün, 1.219 m2 kapalı, 1.291 m2 yeşil alanı bulunuyor.

Toplamda 12 derslikten oluşan kampüs; kapalı spor salonu, açık spor sahaları, oyun alanları ve atölyelerden oluşuyor.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi
İdealtepe Kampüsü
Nisan 2024 Yemek Menüsü

Kadromuz