Fide Atölyeleri

Öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin yanı sıra sosyal gelişimlerini de desteklemek ve farklı beceriler kazanmalarına yardımcı olmak için Fide Atölyeler Programını uygularız. Amacımız; öğrencilerimizin yaşam içinde karşılaşabilecekleri beceri isteyen problem durumlarını onlara okulda yaşatıp çözüm yolları bulmalarına destek olmak, farklı alanlarla tanışmalarına fırsat yaratmak ve müfredat içerisinde yer almayan ancak okul dışı yaşamda ihtiyaç duydukları becerileri kazanmalarını sağlamaktır.

Tadımlık Atölyeler

Her çeyrekte değişen, kulüp programı anlayışıyla oluşturulmuş, öğretmenlerimizin alanında uzman olduğu, kendini iyi hissettiği, içeriğini kendisinin belirlediği ve hazırladığı, öğrenciyi akademik veya sosyal duygusal alanda geliştirebileceği başlıklar doğrultusunda yapılandırılmış ve öğrencinin eğitim yılı boyunca 4 farklı atölyeyi deneyimleyerek farklı beceriler kazandıkları atölyelerdir (Satranç, İngilizce Drama, Okul Gazetesi, Münazara, DI, Paten, Bisiklet, Takı Tasarım, Origami, Lego, Jonglör, Yoga, Karikatür, Anime, Moda vb.).

Bir Atölye

Yürütücülüğü öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilen, öğrencilerimizin kendi ilgi alanlarına yönelik olarak yapılandırılmış ve tüm yıl boyunca devam ettikleri atölyelerdir.

Yaşam Becerileri Atölyesi

Eğitim yılı boyunca devam eden, öğretmenlerimiz tarafından yürütülen, ana amacı öğrencilerimize bir ders saatinde öğrenebilecekleri temel yaşam becerilerini kazandırmak olan atölyelerdir.