Esra Çaprak Esra Çaprak

Psikolojik Danışman

ecaprak@fideokullari.k12.tr

Esra Çaprak

1995 yılında Manisa'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini yine orada tamamladı. 2018 yılında Boğaziçi Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümünden mezun oldu. Lisans eğitimi boyunca yaptığı okul, danışmanlık merkezi stajları ve gönüllü çalışmalar sayesinde farklı gelişim dönemlerini tanıma fırsatı oldu.

Mezuniyetinden sonra özel okullarda ortaokul düzeyinde psikolojik danışman olarak görev yaptı. Mesleki ilgisi ergenlik dönemi özellikleri, ergenlik geçişi ve gelişimsel süreçleri üzerine yoğunlaşan Esra, ergenlerle çalışırken öğrencilerin bu bireyselleşme süreçlerine eşlik etmekten oldukça keyif aldığını dile getiriyor.

Yoga, farkındalık ve konsantrasyon alanları ile ilgileniyor, aynı zamanda yoga eğitmenliği yapıyor. El işi yapmayı, yemek hazırlamayı, dans etmeyi ve tiyatro izlemeyi çok seviyor.

Fide Okulları İdealtepe Kampüsünde Psikolojik Danışman olarak görev yapıyor.