Funda Nur Başar Funda Nur Başar

Okul Öncesi Öğretmeni

fbasar@fideokullari.k12.tr

Funda Nur Başar

1997 yılında İstanbul'da doğdu. İlköğretim yıllarını Eskişehir'de geçirdi. Her zaman okulunu, öğretmenlerini, arkadaşlarını çok seven, çalışkan ve başarılı bir öğrenciydi. Ortaöğretime devam ettiği sırada tekrar şehir değiştirerek İstanbul'a döndü ve o yıl Küçükçekmece Anadolu Lisesi'ni kazandı. 2015 yılında Marmara Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümünden yüksek bir ortalama ile mezun oldu. Lisans yıllarında alanda farklı sosyoekonomik düzeylerden çocuklar ile çeşitli çalışmalar yürütme fırsatı buldu. Almış olduğu eğitimi kendi deneyimleri ile harmanlayarak mesleğini en iyi şekilde yapmak için çaba gösteriyor.

MEF Okullarında başladığı öğretmenlik kariyerine Bahçeşehir Kolejinde devam etti. Farklı kurumlarda farklı öğrenme yaklaşımlarını uygulayarak öğrenmekten çok keyif alıyor. Okul öncesi eğitim döneminin eğitim hayatının ilk basamağı olduğuna ve bu sürecin eşsiz deneyimler ile zenginleştirilmesi gerektiğine inanıyor. Aldığı eğitimleri sınıf ortamına entegre ederken öğrencilerinin kendilerini keşfetme süreçlerine saygı duyarak, 21. yüzyıl becerilerine sahip bireyler olmaları için onlara fırsatlar tanıyor.

Hayat boyu öğrenen bireyler yetiştirmeyi hedeflerken bu kavramı kendi hayatında da uyguluyor. Bahçeşehir Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Bölümünde lisansüstü eğitimine devam ediyor. Mesleki kariyerinde ve özel hayatında kendini geliştirecek etkinliklere katılmaktan keyif alıyor. Hayata her zaman pozitif bakmayı, sevgiyle yaklaşmayı ve andan keyif almayı tercih ediyor.

Fide Okulları Serpil Yazıcı Kampüsünde Okul Öncesi Öğretmeni olarak görev yapıyor.