Şeyma Akıncı Şeyma Akıncı

İngilizce Öğretmeni

sakinci@fideokullari.k12.tr

Şeyma Akıncı

1993 yılında Pakistan'da doğdu. İlkokul eğitimini Türkmenistan'da, ortaokul eğitimini Bursa'da, lise eğitimini ise Katar'da Newton International Schools'da lise ikincisi olarak tamamladı. Farklı üniversite ve bölümleri deneyimledikten sonra "işte tam da bana göre" dediği İngilizce Öğretmenliği Bölümünü Bolu'da bitirdi.

Gamification, Technology in ELT, Social Pedagogy Across Europe , Scratch ve Haltung Pedagogy gibi uzun soluklu çeşitli sertifika programlarına, eğitimlere ve seminerlere katıldı. Arizona State University tarafında verilen TESOL programını tamamladı.

Aktif bir lisans eğitiminden sonra İstanbul'da çeşitli köklü kurumlarda İngilizce öğretmenliği ve zümre başkanlığı yaptı . 2022 senesinde Fide ile yolları kesişti.

En sevdiği etkinlikler balık tutmak, fotoğraf çekmek ve yemek yapmak. En büyük hayali ise bir gün Mariana Çukuruna dalış yapmak.

Fide Okulları Serpil Yazıcı Kampüsünde İngilizce Öğretmeni olarak görev yapıyor.