Zeynep Batuk Zeynep Batuk

Kütüphane Sorumlusu

zbatuk@fideokullari.k12.tr

Zeynep Batuk

Lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesinde, Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümünde tamamladı. Ardından önce Eyüboğlu Eğitim Kurumlarında, sonrasında İELEV Özel Lisesinde ve son olarak da Üsküdar Amerikan Lisesinde Kütüphane Sorumlusu olarak çalıştı.

Ulusal ve uluslararası IB eğitimlerine katıldı, 2022 tarihinde International Baccalaureate tarafından verilen “Librarians” eğitimine katılarak, sertifika almaya hak kazandı. Öğrencilerin CAS projelerinde ve Extended Essay çalışmalarında süpervizörlük görevini yürüttü.

Fide Okulları İdealtepe Kampüsünde Kütüphane Sorumlusu olarak görev yapıyor, bilgi okuryazarlığı dersi kapsamında öğrencilere akademik dürüstlük ve araştırma metodları konularında rehberlik ediyor.