Fideli Hayat

Brave Kids of New World!
10 Haziran 2022 Cuma
Brave Kids of New World!

Our students came together with the students of Elon Musk’s online school Astra Nova. Both group of students discussed the conundrums that they had created and decided on the best solution.

Fideliler Sahnede
9 Haziran 2022 Perşembe
Fideliler Sahnede

Okulda Bir Gece
3 Haziran 2022 Cuma
Okulda Bir Gece

4. Kitap Tozu Şenliği
1 Haziran 2022 Çarşamba
4. Kitap Tozu Şenliği

"4. Kitap Tozu Şenliğimizi gerçekleştirdik. Öğrencilerimizi bu güzel dünyaya bir adım daha yaklaştırdıysak ne mutlu bize."

Fide Shop
27 Mayıs 2022 Cuma
Fide Shop

"Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Fide Shop, bu yıl da büyük bir ilgi gördü. Öğrenciler kendi ürettikleri ürünleri satışa sundular. Tüm gelir, sivil toplum kuruluşlarına bağışlandı."

A Capella Fide Konseri
25 Mayıs 2022 Çarşamba
A Capella Fide Konseri

Fide Okulları ortaokul öğrencilerinden oluşan A Capella Fide, Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali kapsamında şehir hatları vapurunda verdiği konserle güzel bir deneyim yaşadı.

23 Nisan Coşkusu
29 Nisan 2022 Cuma
23 Nisan Coşkusu

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıldönümünde, Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladık.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
23 Nisan 2022 Cumartesi
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!
Çok güzel bayram bu bayram, herkese kutlu olsun...

Fide Bando Tasarım Atölyesi
21 Nisan 2022 Perşembe
Fide Bando Tasarım Atölyesi

Hem bayram coşkusu hem de üretmenin mutluluğu bir arada! Fide Bando Takımı öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yürüyüşünde kendi tasarladıkları kostümleri giyecek. Sürece katkıları için Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Yüksek Okulu Tasarım Bölümü öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali
19 Nisan 2022 Salı
İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali

Çocukların buluşma noktasıdır oyun... İlkokul öğrencilerimizin, Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali için ahşap ve görsel sanatlar ortak projesi olarak ürettiği renkli oyun alanını bienal kapsamında ziyaret edebilir, orada dilediğinizce oynayabilirsiniz.

Yükleme