Fide Okullarında İngilizce bizim için yabancı bir dil değil. İngilizce bizim için yaşayan bir dil ve sadece derslerle sınırlı değil. Öğrencilerimizin İngilizceyi günlük hayatımızın bir parçası olarak görmelerine yardımcı olmak için İngilizce Haftasını kutluyoruz. Öğrencilerimiz hafta boyunca farklı etkinliklere katılıyorlar. Gruplar hâlinde çalışıyor ve birlikte problem çözüyorlar, koşuyor ve bazı fiziksel görevleri tamamlıyorlar. Yazıyor, okuyor ve resim çiziyorlar. Ayrıca diğer disiplinlerde ve derslerde öğrendiklerini de kullanıyorlar. İngilizceyi, hayatlarının birçok farklı alanında kullanabileceklerini fark ediyorlar. İngilizcenin eğlence ve hayal gücüyle dolu bir dünyaya açılan kapı olabileceğini görmek ise onlar için büyük bir şans.