Adem Özsöz Adem Özsöz

Ahşap Eğitmeni

aozsoz@fideokullari.k12.tr

Adem Özsöz

1982 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Mühendisliğinden mezun olduktan sonra açıkhava reklamcılığı sektöründe on yıl süreyle tasarım ve imalat departmanlarında görev aldı. İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümünden ön lisans diploması ile mezun oldu. Waldorf Erken Çocukluk Dönemi Eğitmen Eğitimini tamamladıktan sonra 2023 yılında Waldorf Öğretmen Semineri’ne başladı.

2015 yılında oğlu için tasarladığı oyuncaklarla başlayan macerasını, mobilya süsleme sanatı üzerine ustalık ve usta öğreticilik eğitimi alarak belgelendirdi.

Tüplü dalış ve fotoğrafçılık ilgi alanları arasında yer alıyor. Yaşam mottosu; merak, araştırma ve üretme kavramlarından oluşuyor. Farklı mekânlarda çocuklar ve yetişkinler için ahşap atölyeleri düzenliyor.

Fide Okullarında Ahşap Eğitmeni olarak görev yapıyor.