Aslı Hercihan Aslı Hercihan

İngilizce Öğretmeni

ahercihan@fideokullari.k12.tr

Aslı Hercihan

1995 yılında İstanbul'da doğdu. Lise eğitimi sırasında bir değişim programından tam burs kazanarak Amerika'da 1 sene geçirdi. 2018 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Üniversite yıllarında eğitimine bir dönem Erasmus Programı ile Çekya'da devam etti.

2018-2020 yılları arasında Bilfen Okullarında İngilizce sınıf öğretmenliği yaptı. 2020'den bu yana bir Fideli İngilizce öğretmeni. En sevdiği renk turuncu ve boş zamanlarında punch nakışıyla ilgilenmekten keyif alıyor.

2013'ten bu yana bir kültürlerarası değişim programında aktif gönüllü olarak çalışıyor, aynı zamanda bu programın dernek başkanı.

Farklılıklarımızın bizi zenginleştirdiğine inanıyor. En büyük hayali olan Kuzey Işıkları'nı geçen sene gördükten sonra, Aslı’nın şimdi farklı kıtalara ayak basmak, farklı kültürlere tanıklık etmek ve şansı yaver giderse belki birkaç yerel Afrika kabilesiyle tanışmak hayali var.

Fide Okulları İdealtepe Kampüsünde İngilizce Öğretmeni olarak görev yapıyor.