Ayşe Duygu Çaylı Ayşe Duygu Çaylı

Psikolojik Danışman

acayli@fideokullari.k12.tr

Ayşe Duygu Çaylı

1992 yılında İstanbul'da doğdu. 2010 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünde başladığı lisans eğitimi süresince, çocuklarla temasta bulunabileceği pek çok sivil toplum kuruluşunda gönüllü çalışmalara katıldı, projelerde görev aldı ve klinik staj deneyimleri edindi.

Mezuniyetinin hemen ardından özel okullarda psikolojik danışmanlık ve rehberlik alanında çalışmaya başladı ve aynı zamanda Yıldız Teknik Üniversitesinden Pedagojik Formasyon eğitimi aldı. Rorschach ve Projektif Testler Derneğinde Rorschach ve TAT eğitimini, İstanbul Üniversitesinde CAS testi eğitimini, İÇEPPD'de Çocuk ve Ergen Psikoterapisi Formasyonu 1. Modül eğitimini tamamladı. Psikodinamik psikoterapi ve aile, çift terapisi eğitimlerine devam ederken, psikoterapi çalışmalarını sürdürüyor.

Müzik dinlemekten çok keyif alıyor, yalnızca duyarak değil aktif bir dinleme eylemiyle müzikal iletişime katılmaya çalışıyor. Psikanalize dair okumalar yapıyor ve İstanbul Psikanaliz Derneğinin etkinliklerini yakından takip ediyor.

Fide Okulları Serpil Yazıcı Kampüsünde Psikolojik Danışman olarak görev yapıyor.