Barış Eprem Barış Eprem

Fen Bilimleri Bölüm Başkanı

beprem@fideokullari.k12.tr

Barış Eprem

1991 yılında İstanbul'da doğdu. 2014 yılında Uludağ Üniversitesi Fen Bilimleri Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Üniversitede öğrenciler için düzenlenen sosyal sorumluluk projelerinde yer aldı. 2014 yılından bu yana çeşitli kurumlarda öğretmen ve idareci olarak görev aldı.

Araştırmayı seviyor ve bilimsel gelişmeleri takip ediyor. Yeni bilimsel gelişmeleri öğrencileri ile paylaşarak ve araştırmalarını sağlayarak bilime olan ilgilerinin artacağına inanıyor. Derslerini eğlenceli ve keyifli işlemeyi ön planda tutuyor. Öğrencilerin aktif olduğu, proje yaptığı, keyif aldığı öğrenme ortamlarına önem veriyor. Fen bilimleri dersinde deneylere ve bundan keyif almaya inanıyor.

Doğada zaman geçirmeyi, spor yapmayı ve kitap okumayı seviyor.

Fide Okulları İdealtepe Kampüsünde Fen Bilimleri Bölüm Başkanı olarak görev yapıyor.