Burcu Erdoğan Barış Burcu Erdoğan Barış

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

bbaris@fideokullari.k12.tr

Burcu Erdoğan Barış

İstanbul'da doğdu. Necatibey Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi lisans programını ve Yeditepe Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi yüksek lisans programını tamamladı. 2019 yılında İTÜ STEAM Uzman Liderlik Eğitim sertifikasını, 2021 yılında IB eğitici sertifikasını aldı. Mesleğe başladığı 2011 yılından bugüne; eğitim teknolojileri uzmanı, proje yöneticisi ve bilişim teknolojileri öğretmeni olarak görev aldı.

Tabletli eğitim, eğitim yönetim sistemi, konsept okul vb. birçok projenin yönetimini gerçekleştirdi. 2014 yılında BETT Show Londra'da temsilci öğrencileriyle tabletli eğitim sistemini sergileme imkânı buldu. Çeşitli projelerin hayata geçirilmesini, sürdürülebilirliğini ve öğretmen eğitimlerini gerçekleştirdi. İlkokul, ortaokul ve lise kademelerinde görev aldı. Ülke genelinde kodlama, robotik ve tasarım yarışmalarına öğrencileriyle katılarak derece aldı, hâlen takım rehberliğine devam ediyor.

Çiçekleriyle uğraşmayı, yogayı, tüplü dalışı, ve boyamayı sever. Fırsat buldukça suyun derinliklerine keşfe çıkar, TSSF'ye bağlı 3 yıldız profesyonel dalgıçtır. Uzun süredir LÖSEV gönüllüsüdür.

Fide Okulları Serpil Yazıcı Kampüsünde Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak görev yapıyor.