Büşra Dilşat Ayten Büşra Dilşat Ayten

İngilizce Öğretmeni

bayten@fideokullari.k12.tr

Büşra Dilşat Ayten

1996 yılında İstanbul'da doğdu. Çocukluğundan bu yana öğretmenlerine ve öğretmenlik mesleğine hayranlık duydu. Yabancı dillere olan merakı nedeniyle 2018 yılında Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünü bitirdi.

Bahçeşehir Kolejinde ilkokul kademesinde dört yıl öğretmenlik yaptı, aynı zamanda eğitim teknolojisi yüksek lisans eğitimine başladı. Bu süreçte dil öğrenim sürecinde oyunlaştırma kullanımına odaklanarak tezini bu konuda tamamladı. Dilşat, günümüz öğrencilerinin karakteristik özelliklerini göz önünde bulundurarak eğitimde teknolojinin entegrasyonuyla onlar için keyifli ve faydalı deneyimler yaratmanın önemli olduğuna inanıyor.

En büyük tutkusu olan müzik dinlemenin yanı sıra, film izlemekten ve arkadaşlarıyla vakit geçirmekten oldukça keyif alıyor.

Fide Okulları Serpil Yazıcı Kampüsünde İngilizce Öğretmeni olarak görev yapıyor.