Cemran Gönülal Cemran Gönülal

İngilizce Öğretmeni

cgonulal@fideokullari.k12.tr

Cemran Gönülal

1992 yılında İstanbul'da doğdu. Henüz ilkokuldayken öğretmen olmaya karar verdi ve bu hedefle lise öğrenimini Yüksel İlhan Alanyalı Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. Ardından 2014 yılında, Yıldız Teknik Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünden mezun olarak öğretmenlik hayatına başladı. Bilfen, Bahçeşehir Koleji, ve Yönder Okullarında Anaokulu İngilizce Öğretmeni olarak görev aldı.

Okul öncesi dönemde İngilizce öğrenmenin hem çok keyifli hem de çok önemli olduğuna inandığı için kendini bu alanda geliştirmeyi amaçladı. "Providing challenges for young learners, Exploiting materials" gibi küçük yaş gruplarıyla çalışırken derslerini renklendirebileceği çeşitli sertifika programları ve eğitimlere katıldı.

Farklı öğretim tekniklerini öğrenebilmek için London College'dan "Montessori Method in ELT" diploması aldı.

Günlük hayatında pilatesi, yogayı ve Hint danslarını seviyor. Aynı zamanda bir kedi annesi.

Fide Okulları Serpil Yazıcı Kampüsünde İngilizce Öğretmeni olarak görev yapıyor.