Ceren Vatandaşlar Ceren Vatandaşlar

İngilizce Öğretmeni

cvatandaslar@fideokullari.k12.tr

Ceren Vatandaşlar

1994 yılında İstanbul’da doğdu. Ortaokuldaki İngilizce öğretmeni sayesinde yabancı dile olan ilgisi arttı ve 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümünde lisans eğitimine başladı. Bu süreçte Pedagojik Formasyon sertifikasını da Kocaeli Üniversitesinden aldı.

Mezun olduktan sonra Key Koleji ve Bahçeşehir Kolejinde çeşitli kademelerde İngilizce Öğretmenliği yaptı.

Farklı yaş gruplarıyla çalışarak öğretme yöntemlerini geliştirmeye devam ediyor ve öğrencilerin ihtiyacına göre güncel kalmaya özen gösteriyor.

Spor yapmayı, dizi ve film izlemeyi, kitap okumayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi çok seviyor.

Fide Okulları Serpil Yazıcı Kampüsünde İngilizce Öğretmeni olarak görev yapıyor.