Eda Kaşaltı Eda Kaşaltı

4. Sınıflar Bölüm Başkanı

ekasalti@fideokullari.k12.tr

Eda Kaşaltı

1992'de İstanbul'da doğdu. Bozüyük Anadolu Öğretmen Lisesinde yatılı okudu. Ardından Anadolu Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 2014 yılında mezun oldu.

Mezun olduğundan bu yana çeşitli eğitimler alarak kendini geliştirmeye devam etti. Masal anlatıcılığı, yaratıcılık, eğitim teknolojileri bunlardan bazıları… Son olarak P4C pedagojisinin çocuklardaki düşünme becerilerine etkisini gördü ve P4C Türkiye'den aldığı eğitimle P4C eğitim uzmanı oldu. Bu eğitimle çocuk kitaplarının gücüne bir kez daha hayranlık duydu. Çocuk kitapları inceliyor ve bir gün çocuk kitabı yazmak istiyor.

Sanatın hayatla ilgili farkındalığımızı ve duygularımızla ilişkimizi arttırdığına inanıyor. Fırsat buldukça özellikle tiyatro ve müzik etkinliklerine katılıyor. Bisiklet sürmek, doğa yürüyüşleri ve kamp yapmak sevdiği aktiviteler arasında yer alıyor.

Fide Okulları Serpil Yazıcı Kampüsünde 4. Sınıflar Bölüm Başkanı olarak görev yapıyor.