Elif Özkan Elif Özkan

Sınıf Öğretmeni

eozkan@fideokullari.k12.tr

Elif Özkan

1996 yılında İstanbul'da doğdu. 2019 yılında Trakya Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında Latin dansları ve işaret dili eğitimi aldı. Mezun olduğundan bu yana “Anlayarak Hızlı Okuma”, “Duygusal Zeka”, “Doğru ve Etkili Konuşmanın Temelleri”, “Üstün Potansiyelliler Eğitimi” gibi farklı eğitimler alarak kendini geliştirmeye devam etti.

Öğrenci yanını dinç tutmak ve akademik donanımını geliştirmek amacıyla Bahçeşehir Üniversitesi Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Eğitimi Yüksek Lisans Programı'na devam ediyor.

Okumayı, tiyatroyu ve müzikal etkinliklere katılmayı seviyor. Müzik ve kitap Elif'in hayatında çok önemli bir yerde. Çocukluğundan bu yana günlük tutuyor.

Fide Okulları Serpil Yazıcı Kampüsünde Sınıf Öğretmeni olarak görev yapıyor.