İrem Altunel İrem Altunel

Matematik Öğretmeni

ialtunel@fideokullari.k12.tr

İrem Altunel

1998 yılında Tekirdağ’da doğdu. Matematik öğretmenine olan hayranlığı öğretmen olma tutkusuna dönüştü ve 2021 yılında Kocaeli Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Öğrencilik hayatı boyunca çeşitli kurumlarda matematik dersleri verdi. Çocukluğu boyunca en sevdiği ders matematik oldu ve arkadaşlarına matematiği sevdirmek adına ders anlatma çabası o zamanlarda başladı. Öğretmenlikteki asıl amacı matematik derslerini oyunlaştırıp matematiği herkese sevdirmek.

Lisans eğitimi boyunca halk oyunlarıyla ilgilendi ve çeşitli gösterilerde yer alıp yarışmalara katıldı. En büyük tutkusu üretmek olup ürettiği şeyleri kullanmayı ve hediye etmeyi çok seviyor. Çamura dokunmanın bir tür meditasyon olduğuna inanıyor ve ileride seramikle ilgili atölye çalışmaları yapmayı düşünüyor.

Seyahat etmeyi, farklı ülkeler, kültürler tanımayı, kamp yapmayı, gezdiği yerlerin fotoğrafını çekmeyi ve şarkı söylemeyi çok seviyor.

Fide Okulları İdealtepe Kampüsünde Matematik Öğretmeni olarak görev yapıyor.