Nazan Ketir Cinoğlu Nazan Ketir Cinoğlu

Okul Öncesi ve 1. Sınıflar Müdür Yardımcısı

ncinoglu@fideokullari.k12.tr

Nazan Ketir Cinoğlu

1982 yılında İstanbul'da doğdu. 2004 yılında İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Marmara Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Pedagojik Formasyon programını tamamlayarak öğretmenlik kariyerine başladı. Ekol Denizcilik Okulları, Marmara Koleji ve Bahçeşehir Kolejinde uzun yıllar İngilizce Öğretmeni ve Anaokulu İngilizce Zümre Başkanı olarak görevini sürdürdü.

Anaokulunda İngilizce için atılacak ilk adımların çok keyifli ve değerli bir süreç olduğuna inanarak, kendini bu yönde geliştirmek adına "Teaching English to Very Young Learners, Teaching English to Young Learners - Storytelling, International Baccalaureate Day Biennials, Differenciated Instruction, Edtech Geeks" gibi çeşitli sertifika programlarına, eğitimlere ve seminerlere katıldı. Ayrıca London College'dan "Montessori Method In ELT” diploması alarak alternatif eğitim metotları üzerine çalıştı.

"Eğleniyorsam öğreniyorumdur" ilkesinden yola çıkarak çocuklar için çeşitli etkinlikler planlamaktan çok hoşlanan Nazan; dekoratif eşyalar tasarlamayı, müzikalleri, kitapları ve baykuşları çok seviyor.

Fide Okulları Serpil Yazıcı Kampüsünde Okul Öncesi ve 1. Sınıflar Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor.