Oğuzcan Ekiz Oğuzcan Ekiz

Ortaokul Müdür Yardımcısı

oekiz@fideokullari.k12.tr

Oğuzcan Ekiz

1994 yılında Giresun'da doğdu. Lise eğitiminin sonuna kadar bu şehirde yaşadı. 2012'de Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi lisans eğitimine başladı. Lisans eğitimi boyunca TEMA için gönüllü çalışmalarda bulundu. Mezun olduktan sonra 2016 yılında İstanbul'a yerleşti. Çeşitli özel okullarda (ERA Koleji, GEO Koleji, İSTEK Okulları) farklı yaş gruplarına İngilizce öğretmenliği yaptı. Bu deneyimi süresince bir IB DP adayı okulda CAS Koordinatörlüğü ve otorize bir IB okulunda PYP sertifikası alarak İngilizce öğretmenliği yaptı.

Öğretmenlik deneyimi boyunca 21. yüzyıl becerilerine odaklanarak "Critical Thinking Skills", "Approaches to Learning" ve "Student Agency" eğitimleri aldı. Okumayı çok seviyor. Spora ve spor tarihine oldukça ilgili. Ayrıca kendisi bir sinemasever. Filmler hakkında konuşmayı ve tartışmayı da çok seviyor.

Fide Okulları İdealtepe Kampüsünde Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor.