Pınar Akın Pınar Akın

İngilizce Öğretmeni

pakin@fideokullari.k12.tr

Pınar Akın

1995 yılında Eskişehir'de doğdu. Lise eğitimi sırasında burs kazanarak Almanya'da 1 sene geçirdi. 2018 yılında Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. Üniversite eğitimi sırasında "Disney College Program" ile Amerika'da bulundu.

Mezun olduktan sonra Bilfen Koleji ve Bahçeşehir Kolejinde çeşitli yaş gruplarıyla çalıştı. 2020 yılında Bahçeşehir Üniversitesinde Eğitim Teknolojileri alanında yüksek lisans eğitimine başladı. Bu süreçte dil öğreniminde oyunlaştırmanın etkisi üzerine çalışarak yüksek lisans tezini tamamladı.

Müzik dinlemekten, film izlemekten, animasyon ve grafik tasarım alanında kendini geliştirmekten keyif alıyor.

Fide Okulları Serpil Yazıcı Kampüsünde İngilizce Öğretmeni olarak görev yapıyor.