Selin Arıgün Selin Arıgün

Matematik Öğretmeni

sarigun@fideokullari.k12.tr

Selin Arıgün

1990 yılında İstanbul'da doğdu. Lise eğitimini Kartal Yüksel İlhan Alanyalı Anadolu Öğretmen Lisesinde tamamladı. Üniversite eğitiminde burs kazanarak 2016 yılında Yeditepe Üniversitesi Matematik Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Üniversite eğitimi sırasında Yeditepe Üniversitesi Matematik Atölyesinde Gönüllü Eğitmenlik ve Koordinatörlük yaptı. Çalıştığı okullarda Yeditepe Üniversitesiyle iş birliği yaparak öğrencilerini Matematik Öğretmenliği Bölümündeki materyal derslerine dahil etti ve üniversitenin yürütmüş olduğu "Matematikte Materyal Kullanımı Nasıl Olur?" projesinde aktif olarak görev aldı. 2012 yılında Nesin Matematik Köyünde gönüllü ablalık yaptı. Uzun yıllardır ortaokul sınav grubu ile çalışmalar yürütüyor.

Eğitimli bir fotoğrafçı... Aynı zamanda puzzle yapmayı, kitap okumayı ve yemek yapmayı çok seven Selin, evli ve 2 çocuk annesi.

Fide Okulları İdealtepe Kampüsünde Matematik Öğretmeni olarak görev yapıyor.