Sevin Eylül Kanat Sevin Eylül Kanat

Türkçe Öğretmeni

seylul@fideokullari.k12.tr

Sevin Eylül Kanat

Türkçe Öğretmeni Eylül, adına bir gün kala, 31 Ağustos 1990'da İzmir'de dünyaya geldi. Çocukluk yıllarında yüzme ile ilgilendi, bu yüzden yüzmeyi hâlâ çok seviyor. 9 Eylül Üniversitesi Edebiyat Öğretmenliği’ni 2013'te bitirdikten sonra devlette ve çeşitli özel okullarda Türkçe öğretimi vermeye başladı.

Sanatla, felsefeyle ve özellikle de kitaplarla kendini her zaman daha özgür hissediyor. Bu nedenle P4C denilen Çocuklar (Topluluklar) İçin Felsefe uygulamalarının eğitimini de alarak çeşitli çalışmalar yaptı. Farklılaştırılmış öğretim, DI, münazara gibi uygulamalarda da aktif çalışarak zenginleştiğini düşünüyor.

Dans etmeyi, doğada olmayı ve hayvanları çok seviyor. Yaşam serüvenine çiçeği burnunda bir İstanbullu olarak devam ediyor. Kedisi Şans'ı ondan çok sık duyabilirsiniz.

Fide Okulları İdealtepe Kampüsünde Türkçe Öğretmeni olarak görev yapıyor.