Seza Yüzbaşı Özarslan Seza Yüzbaşı Özarslan

Müzik Öğretmeni

sozarslan@fideokullari.k12.tr

Seza Yüzbaşı Özarslan

İstanbul Avni Akyol Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinden mezun olduktan sonra 2012 yılında Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalında 4 yıllık lisans eğitimine başladı. Lisans eğitiminin 2 dönemini de Erasmus+ programıyla Polonya’nın Gdansk şehrindeki Academy of Music in Gdansk Müzik Akademisinde Müzik Eğitimi Bölümünde eğitim alarak geçirdi. Caka Erenköy’de keman eğitmenliği yaptı.

Çalışmaları ve katıldığı eğitimler doğrultusunda, öğrendiği bilgileri harmanlarayak İstanbul Teknik Üniversitesi Müzik İleri Araştırmaları Bölümündeki Müzik Yüksek Lisans eğitimini, İngilizce olarak, 2019 yılında “ALFES” (Awareness-Listening and Feedback with Everyday Soundscapes) isimli metodolojik çalışmasıyla tamamladı. Okul öncesi çocuklarla yaptığı piyano eğitiminlerine tecrübelerinden yola çıkarak “Minik Piyanistler İçin Kolay Piyano” adlı piyano metodunu yayınladı.

Fide Okulları İdealtepe Kampüsünde Müzik Öğretmeni olarak görev yapıyor.