Sinem Bayraktar Sinem Bayraktar

Müzik Bölüm Başkanı & Etkinlikler Koordinatörü

sbayraktar@fideokullari.k12.tr

Sinem Bayraktar

1989 yılında Aydın’da doğdu. Keman eğitimine ortaokul yıllarında başladı. Aydın Yüksel Yalova Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümünü Maestro olarak tamamladıktan sonra 2011 yılında Selçuk Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Ana Bilim Dalından mezun oldu.

Öğretmenlik mesleğine Özel Marmara İlkokulunda başladıktan sonra 2013-2021 eğitim öğretim yılları arasında FMV Özel Işık Okullarında hem müzik öğretmeni hem de Uygulamalı Dersler Bölüm Başkanı olarak çalıştı. Kerstin BOPP, Rupert BOPP, Sonja BECK, Olympia AGALIANOU, Salvo RUSSO’nun Beden Perküsyonu ve Orff seminerlerine katıldı. Ulusal ve Uluslararası koro yarışmalarında derece aldı.

Koro şefliği ve koroda ses eğitimi üzerine çalışmalar gerçekleştirdi. Takım Olma ve Liderlik, Mindfulnes eğitimlerini tamamladı.

Fide Okullarının Müzik Bölüm Başkanı ve Etkinlikler Koordinatörü olarak görev yapıyor.