Şule Eda Öztürk Şule Eda Öztürk

Sınıf Öğretmeni

sozturk@fideokullari.k12.tr

Şule Eda Öztürk

1992 yılında İstanbul'da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında Çağdaş Drama Derneğinden yaratıcı drama eğitmen eğitimleri, Latin dansları ve tiyatro eğitimleri aldı. Çin, Slovenya, Hırvatistan, Bulgaristan ülkelerinde Avrupa Birliği gönüllü hizmet projelerinde gönüllü katılımcı olarak görev yaptı. 2 yıl devlet okullarında drama öğretmenliği ve dans eğitmenliği yaptı. Meslek hayatı boyunca sayısız hizmet içi eğitime katıldı.

Maltepe Üniversitesinde Film Tasarım Oyunculuk yüksek lisansı yapıyor. Kartal Belediye Tiyatrosu ve Yeni Tiyatro Dergisi bünyesinde her sene çeşitli tiyatro oyunlarında yer alıyor. Çocuklarla tiyatro üzerine çalışmalar yapmaktan büyük keyif alıyor.

Oyunculuk yapmaktan, yeni kültürleri tanımaktan, gezmekten, doğada kalmaktan ve eğlenerek öğrenmekten çok hoşlanıyor.

Fide Okulları Serpil Yazıcı Kampüsünde Sınıf Öğretmeni olarak görev yapıyor.