Yaprak Angie Önel Yaprak Angie Önel

İngilizce Öğretmeni

yonel@fideokullari.k12.tr

Yaprak Angie Önel

1972 yılında ailesi ile beraber Sydney Avustralya'ya göç etti. 1990 yılında Sydney Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 1995 yılında Türkiye’ye yerleşti. Uzun yıllar Türkiye'de yaşadıktan sonra Sydney’e döndü ve hayalinde önemli bir yere sahip olan İngilizce öğretmenliği için International Teaching College Sydney’de eğitim aldı. 2008’de İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2 sene boyunca Rockdale College Sydney’de, Avustralya'da yaşayan ve İngilizce bilmeyen göçmenlerin eğitmeni olarak görev yaptı ve Colonial Preschool Sydney'de İngilizce bilmeyen çocuklarla ESL İngilizce Öğretmeni olarak çalıştı.

2012 yılında Türkiye’de öğretmenlik yapmak üzere İstanbul’a döndü. Irmak Okullarında ve Okyanus Anaokulunda Native İngilizce Öğretmeni olarak çalıştı. Ayrıca 2012 yılında Oxford University Teacher’s Academy-Principles and Practices for Teaching English programlarını tamamladı.

Kitap okumayı, kızıyla zaman geçirmeyi ve arkadaşlarıyla Türk kahvesi içmeyi seviyor.

Fide Okulları İdealtepe Kampüsünde İngilizce Öğretmeni olarak görev yapıyor.