Batu Bircan Batu Bircan

İngilizce Öğretmeni

bbircan@fideokullari.k12.tr

Batu Bircan

2001 yılında Ankara'da doğdu. İngilizceye çocukluktan beri meraklıydı, ilkokul 3. sınıfta özel bir kursta İngilizce eğitimine başladı ve İngilizceyi hayatının odak noktası hâline getirdi. Çocukluk merakını hiçbir zaman söndürmedi ve yeni şeyler öğrenmekten keyif aldı. Yeni şeyler öğrendiği kadar öğretmeye de hevesli olduğunu ortaokulda arkadaşlarını İngilizce sınavına hazırlarken keşfetti.

Öğretme hevesi hiçbir zaman sönmedi ve sonunda sevdiği iki şeyi birleştirerek Maltepe Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümünü bitirdi. İngilizceyi derinlemesine incelemek istemesi üzerine, Erasmus+ projesi kapsamında lisans eğitiminin bir bölümünde Letonya Üniversitesinde İngilizce Dilbilim Bölümünde eğitim gördü.

Kitap okumak, film/dizi seyretmek, müzik dinlemek ve yapmaktan büyük keyif alıyor.

Fide Okulları İdealtepe Kampüsünde İngilizce Öğretmeni olarak görev yapıyor.