Begüm Gökmen Begüm Gökmen

Fen Bilimleri Öğretmeni

bgokmen@fideokullari.k12.tr

Begüm Gökmen

1993'te Samsun'da doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Öğretmenliğinden mezun oldu. Samsun Fen Bilimleri Okulları, Samsun Bahçeşehir Koleji ve Bilfen Okulları gibi çeşitli okullarda görev aldı. Yurt dışı ve yurt içinde çeşitli bilimsel projelerde ve gezilerde öğrencileri ile birlikte yer aldı.

Bir yandan çalışma hayatına devam ederken diğer taraftan da fen bilimleri dersinde Yaratıcı Drama Liderliği ve STEM Eğitimi Liderliği sertifikalarına sahip oldu. Aynı zamanda Future Problem Solving eğitim koçu da olan Begüm Gökmen, Öğretmen Ağı Değişim Elçisi olarak eğitimde yapılabilecek pek çok şeye katkı sağlamak için çalışmalarda bulunuyor.

Çocuklara, bilimin aslında hayatın kendisi olduğunu; gezerek, görerek, yaşayarak ve yaşatarak hissettirmeye çalışmak tek amacı…

Fide Okulları İdealtepe Kampüsünde Fen Bilimleri Öğretmeni olarak görev yapıyor.