Havva Duman Havva Duman

Hemşire

hduman@fideokullari.k12.tr

Havva Duman

1964 yılında Mersin'de doğdu. Adana Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik ve Laboratuvar Teknisyenliği Bölümünden mezun oldu. Mersin Devlet Hastanesinde laboratuvar hemşiresi olarak görev yaptı. İstanbul Özel Sevgi Hastanesi, Özel Bölge Hastanesi, Özel Marmara Tıp Merkezi ve Özel Kardelen Tıp Merkezinde hemşire olarak çalıştı.

2017 yılında Ortak Sağlık Güvenlik Birimi (OSGB) bünyesinde Sağlık Koordinatörü görevini üstlendi.

Çalışma hayatı boyunca gelişmeye, öğrenmeye ve araştırmaya açık olmanın başarılı bir iş hayatının anahtarı olduğuna inandı. Hobileri arasında kitap okumak, müzik dinlemek, sokak hayvanlarının bakım ve beslenmelerine destek olmak, yardımlaşma derneklerinin faaliyetlerine katkı sağlamak, yeni yerler keşfetmek, tarihî geziler yapmak yer alıyor.

Fide Okulları Serpil Yazıcı Kampüsünde hemşire olarak görev yapıyor.